Hulppartners

Geven om te Delen is een netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers. Ook als persoon zijnde kun je natuurlijk meehelpen aan ons doel.

Wat is een hulppartner?

Geven om te Delen is de brug tussen ondernemers en de kwetsbare mensen die de hulp daadwerkelijk nodig hebben. Een hulppartner is een bedrijf dat hun producten / diensten / talenten beschikbaar stellen aan de kwetsbare mensen.

Waarom jij als ondernemer?

Als ondernemer zijnde heb je iets unieks te bieden. Geven om te Delen geeft je de mogelijkheid om Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) direct toe te passen. Wij brengen je graag in contact met juist de kwetsbare mensen in de maatschappij die jouw specifieke vorm van ondersteuning goed kunnen gebruiken.

Waarom geven?

Het is belangrijk om bewust te zijn van het feit dat er kwetsbare mensen in de maatschappij zijn die het op dit moment moeilijk hebben om verschillende redenen. Soms kunnen ze er zelf helaas niks aan doen, juist die kwetsbare mensen willen wij een hart onder de riem steken.
Door middel van jouw bijdrage aan het project kun je een ander uit een moeilijke situatie helpen. Dit zijn dingen die niet in geld zijn uit te drukken.

Aan wie geeft ik iets?

Je geeft iets aan een kwetsbare persoon/groep in de maatschappij, de mensen die de hulp daadwerkelijk nodig hebben.
Wij beoordelen op basis van onze criteria of een hulpvraag in behandeling genomen kan worden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de juiste doelgroep bediend wordt.

Wat krijg ik ervoor terug?

Als hulppartner word je onderdeel van het netwerk van Geven om te Delen.
• Waardering;
• Uitnodiging voor een jaarlijkse partner- netwerkbijeenkomst van Geven om te Delen;
• Een eigen pagina op onze website waarbij je logo en organisatie worden gepresenteerd;
• Mogelijkheid om een artikel te plaatsen in ons jaarlijks 'Jaarboek Geven om te Delen;
• Publiciteit via verschillende kanalen wanneer we jou als ondernemer hebben ingezet om een project te ondersteunen.

Hoe wil je ons ondersteunen?

€1,- Hulppartner

Wanneer je kiest voor de €1,- Hulppartner ontvang je van ons een jaarfactuur van € 365,-. Hiermee ondersteun je ons werk met €1,- per dag.

Hulppartner +

Wanneer je kiest voor een Hulppartner +-pakket dan ondersteun je ons werk met minimaal € 500,- per jaar.

Hulppartner Flex

Bij Geven om te Delen mag geld nooit een breekpunt zijn. Bij ons gaat het om het ondersteunen van de kwetsbare mensen in onze maatschappij. Ook wanneer je geen financiële bijdrage wilt geven ben je van harte welkom als Hulpparter bij Geven om te Delen.

Geven om te Delen - Hulppartners

Help je ook mee?

Word een hulppartner en laten we samen de kwetsbare mensen in onze omgeving een steun in de rug geven.