Hulpvragen

Zit je op dit moment in een benarde situatie en kom je er niet uit? Heb je een steun(tje) in de rug nodig maar heb je niemand in je eigen omgeving die je kan helpen? Geven om te Delen is er voor je!

Wat doet Geven om te Delen?

Wij van Geven om te Delen treden als verbindingsbureau op tussen de Nederlandse ondernemers en de kwetsbare mensen in de maatschappij. Het is voor ons een uitdaging om de juiste ondernemers te koppelen aan de juiste hulpvraag. Geven om te Delen is van mening dat als we elkaar samen helpen dat we dan meer bereiken.

Wat zijn de kosten?

Aan het indienen van een hulpvraag zitten geen kosten verbonden. Ook wanneer je wordt geholpen door één van onze hulppartners zitten er geen kosten aan verbonden.

Geef het door!

Zoals iemand geholpen wordt bij zijn/haar hulpvraag zo zit er in de maatschappij nog steeds iemand die hulp ergens bij nodig heeft. Geef het door houdt in dat je iets doorgeeft wat jij bezit, dit kan zijn in de vorm van een product / dienst / talent. Iedereen heeft wel iets wat hij/zij kan doorgeven aan een ander, juist om iemand anders te kunnen helpen waar dat nodig is.
Ben je zelf met succes geholpen met je hulpvraag? Dan dagen wij jou uit om iemand te helpen met zijn/haar hulpvraag. Op deze manier houden wij het delen in de maatschappij in stand en geven we onze hulp door. Natuurlijk mag je ook een financiële bijdrage leveren aan Geven om te Delen, wij zullen er dan voor zorgen dat het bij de juiste mensen in de maatschappij terecht komt.

Geven om te Delen - Hulpvraag indienen

Heb je hulp nodig?

Heb je zelf hulp nodig of ken je iemand die hulp nodig heeft? Aarzel dan niet en dien je hulpvraag in!