Steun Geven om te Delen

Geven om te Delen is afhankelijk van ondersteuning van derden. Door middel van investeringen van geld en tijd is Geven om te Delen in staat om ons werk te verrichten en ondersteuning te bieden op de juiste plek waar dit hard nodig is.
Wil je ook een steentje bijdragen?

Jaarlijkse bijdrage

De hulppartners van Geven om te Delen ondersteunen ons door hun producten / diensten / talenten beschikbaar te stellen aan de mensen die het nodig hebben. Zij hebben ook de mogelijkheid om de missie van Geven om te Delen te ondersteunen door middel van een jaarlijkse bijdrage.

Word vrijwilliger

Geven om te Delen wordt gerund door vrijwilligers, het zijn vrijwilligers die hun tijd en talent beschikbaar stellen voor het werk van Geven om te Delen. Sta jij achter het idee van Geven om te Delen, en wil je graag meehelpen om iets door te geven? Stuur dan een bericht waarin je aangeeft dat je interesse hebt om vrijwilliger te worden.

Donaties

Geven om te Delen wordt financieel ondersteund door de hulppartners en donaties van derden. De financiƫn die wij ontvangen worden gebruikt om de projecten te kunnen financieren, de begeleiding en de ondersteuning van kansarme mensen in Nederland mogelijk te maken en ze te helpen groeien. Als wij allemaal samen een beetje geven, dan wordt het vanzelf heel veel!

HELP MEE
Geven om te Delen - Steun Geven om te Delen